Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از دغدغه‌های مهم سفر بدون خودرو شخصی، تهیه وسیله نقلیه در شهر مقصد است. مسافران جزیره کیش نیز از این قضیه مستثنی نیستند و معمولا قبل از سفر به کیش، اقدام به اجاره خودرو می‌کنند. در این مطلب قرار است تعدادی از محبوب‌ترین ماشین‌هایی که می‌توانید در جزیره کیش رنت کنید را معرفی کنیم. ضمنا خاطرتان باشد که برای اجاره خودرو در کیش، حتما باید گواهینامه رانندگی به همراه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین قوانین رانندگی بصورت کامل در جزیره کیش رعایت می‌شود و خیابان‌های جزیره، مانند خیابان‌های سرزمین اصلی، دچار هرج و مرج نیست! 

 

اجاره پورشه در کیش

برای اجاره ماشین در کیش یکی از ماشین های جذاب پورشه است، خودرویی آلمانی که با طراحی زیبا و منحصر بفردش طرفداران زیادی دارد.

پورشه یک خودروی اسپورت و لوکس است که در میان خودروهای گران قیمت خارجی مورد استقبال زیادی قرار گرفته است، در میان مدل های پرطرفدار پورشه می توان مدل های کاین، پانامرا، کیمن، باکستر و ... را نام برد.

پورشه خودرویی با ظاهر لاکچری است که عملکرد خوبی دارد و کابین راحتی هم دارد. وجود صندلی 18 حالته برقی، سقف جیر، سیستم صوتی Burmester، چراغ های هوشمند تمام LED ، پنج گرمکن (جلو+عقب+فرمان)، چهار رادار (جلو+کروز هوشمند+تغییرلاین+نقطه کور)، رینگ 21 اینچ و کرنوگراف داشبورد، همه این ها مواردی است که جذابیت این خودرو را بیشتر کرده است و باعث می شود که برای یکبار هم که شده سواری این خودرو را بخواهید تجربه کنید.

اجاره موستانگ در کیش

موستانگ نمونه ای از خودروهای لوکس آمریکایی است که می توانید در جزیره ی کیش اجاره کنید و به رانندگی بپردازید.

موستانگ در دو مدل کروک و سدان موجود است، این خودرو در نوع خودش جذاب و کم نظیر است در فورد موستانگ  ۲۰۱۶ از موتور V6، ۳٫۷ لیتری TORSEN  با توان ۳۰۰ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ پوند-فوت استفاده شده است.

فورد موستانگ پرفروش‌ترین ماشین اسپورت جهان است، تاکنون ۶ نسل از فورد موستانگ در آمریکا عرضه شده است و وجود 4 مدل موتور در فورد موستانگ باعث شده که این خودرو از رقیبان سرسخت دوج چلنجر و شورلت کامارو باشد.

فورد موستانگ در بازار آمریکا در ۱۲ تیپ مختلف عرضه شده است و مدل های مجهز به موتور ۴ سیلندر اکوبوست و ۸ سیلندر GT با امکان سفارش بسته‌ی پرفورمنس جزو مدل‌های این خودروی عضلانی هستند. نسخه‌های ویژه‌ی آن نیز شامل مدل بولیت، شلبی GT۳۵۰ و GT۳۵۰R و تیپ شلبی GT۵۰۰ می‌شود که هرکدام با بسته‌ی ارتقاء هندلینگ قابل سفارش هستند.

اجاره لندکروز در کیش

یکی از خودروهای محبوب در میان علاقمندان به شاسی بلندهای بزرگ ، تویوتا لندکروز می باشد که هم با اصالت است و هم عنوان پرفروش‌ترین خودروی تویوتا را دارد.

لندکروز یک شاسی بلند فول سایز است که با مدل سری 200 شناخته می شود و امکانات و ویژگی های بی نظیری دارد.

مهمترین ویژگی های تویوتا لندکروز را می‌توان طراحی ظاهری نسبتا لوکس و توانایی آفرود مطلوب، عایق‌بندی سطح بالای کابین، کیفیت ساخت مطلوب، کابین جادار، سیستم فنربندی نرم و قدرتمند و تجهیزات رفاهی و ایمنی مناسب نامید.

اجاره نیسان جوک در کیش

اگر به دنبال یک خودروی اسپورت و  SUV می باشید، نیسان جوک می تواند تمام انتظاراتتان از یک خودرو را برآورده کند. خودرویی با کیفیت بالا و عکس‌العمل سریع که تجربه ی یک رانندگی پر هیجان را برایتان فراهم می کند.

نیسان جوک طراحی متفاوتی دارد و همین طراحی سبب شده که مورد توجه قرار گیرد، در طراحی این خودرو از موتورسیکلت‌های اسپورت الهام گرفته شده است.

داخل این خودرو سرزنده‌تر و شادتر است و رگه‌هایی از رنگ زنده مانند قرمز یا خاکستری تیره اطراف پنل‌ها، دسته دنده و نگه‌دارنده لیوان در نظر گرفته شده است.

موتور 6/1  لیتری توربو با سیستم تزریق مستقیم سوخت جوک و همچنین سیستم تقویت‌کننده توربوشارژ، به کمک یک موتور جمع و جور مجهز به سیستم تزریق سوخت، نیروی قدرتمندی در اختیار شما قرار می‌دهد که در عین حال می‌تواند مصرف سوخت اقتصادی در زمانی که به نیروی زیادی نیاز ندارید نیز داشته باشد.

اجاره اسپورتیج در کیش

اسپورتیج یکی از شاسی بلندهای شرکت کیا است که از نظر فنی و ظاهری در سطح بالایی قرار دارد. این خودرو از طراحی منحصر به فرد و آپشن‌های بسیار متنوعی برخوردار است و به همین دلیل توانست جایگزین شایسته‌ای برای نسل‌های پیشین خود باشد.

طراحی فضای کابین حرفه ای ، استفاده از متریال های با کیفیت، وجود سیستم انتقال دیفرانسیل و دارا بودن سیستم چهار چرخ متحرک باعث شده که این خودرو امکانات ایده آلی داشته باشد.

 

بسیار ممنونیم که تا پایان این مطلب با ما همراه بودید. در این مقاله 6 خودرو مناسب جهت اجاره در کیش را معرفی کردیم. شما با توجه به علاقه خود، منابع مالی و بسته به نیازی که دارید؛ می توانید از بین این خودروها یکی را انتخاب کنید. 

منبع: الف

کلیدواژه: فورد موستانگ جزیره کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۱۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریع‌ترین خودروهای عضلانی دهه 80 میلادی، از موستانگ SVO تا بیوک GNX (+عکس)

اکثر کارشناسان و مورخان حوزهٔ خودرو، شروع عصر خودروهای عضلانی را با پونتیاک GTO سال ۱۹۶۴ می‌دانند هرچند که پیش‌ازاین هم خودروهای پرفورمنس بالایی با موتور V8 ساخته شده بودند. تا سال ۱۹۷۰، ماسل کارها به اوج رسیدند و عضلانی‌های زیادی با ۴۰۰ اسب بخار قدرت در نمایندگی‌های سراسر آمریکا قابل خریداری بود.

بااین‌حال، تنها سه سال بعد، این خودروهای افسانه‌ای به دلیل مقررات سخت‌گیرانه‌تر آلایندگی، افزایش نرخ بیمه و بحران نفتی، منقرض شدند. بدین ترتیب، عصر طلایی عضلانی‌ها به ناگهان پایان یافت و جای خود را به خودروهای اقتصادی ضعیف داد.

به گزارش پدال، نزدیک به یک دهه علاقه‌مندان به پرفورمنس هیچ‌چیز هیجان‌انگیزی در نمایندگی‌های خودروسازان آمریکایی نمی‌دیدند اما در طول دههٔ ۸۰، نشانه‌هایی از احیای خودروهای عضلانی دیده شد. هرچند از لحاظ قدرت این خودروها هیچ‌گاه به سطح دوران طلایی نرسیدند اما برخی ماسل کارهای دههٔ ۸۰ اعداد قابل‌توجهی را در شتاب و ۴۰۰ متر از خود به‌جای گذاشتند.

دوج چارجر شلبی توربو سال ۱۹۸۵

چارجر پس از چهار سال غیبت در سال ۱۹۸۲ دوباره بازگشت اما شکوه گذشتگان خود را کاملاً از دست داده و به یک کوپهٔ کوچک دیفرانسیل جلو با پیشرانهٔ چهار سیلندر تبدیل شده بود. این حتی یک خودروی مستقل هم نبود و فقط پکیج پرفورمنسی بود که برای دوج اومنی ارائه می‌شد و پیشرانهٔ ۲.۲ لیتری با ۸۴ اسب بخار قدرت را به همراه داشت.

بااین‌حال، در سال ۱۹۸۳ شرایط کمی بهتر شد زیرا چارجر حالا به‌عنوان مدلی مستقل در نظر گرفته و نسخهٔ شلبی هم ارائه شد یعنی نامی که دههٔ ۶۰ روی جذاب‌ترین موستانگ‌ها دیده می‌شد.

نمونه‌های اولیهٔ چارجر شلبی از نسخهٔ تقویت‌شدهٔ همان موتور ۲.۲ لیتری استفاده می‌کردند که حداکثر ۱۱۰ اسب بخار قدرت داشت اما در سال ۱۹۸۵ نسخهٔ شلبی توربو ارائه شد که با ۱۴۶ اسب بخار قدرت، پرفورمنس بهتری ارائه می‌کرد. چارجر شلبی توربو ظرف ۷.۶ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌رسید و ۴۰۰ متر را در ۱۵.۷ ثانیه طی می‌کرد.

فورد موستانگ SVO سال ۱۹۸۶

چشمگیرترین نسخهٔ پرفورمنس نسل سوم موستانگ یا فاکس بادی در سال ۱۹۸۴ توسط بخش خودروهای ویژهٔ فورد یا SVO ساخته شد. موستانگ SVO به‌جز بهره‌مندی از سپرهای متفاوت، دریچهٔ روی کاپوت و رینگ‌های جدید، شبیه یک فاکس بادی معمولی به نظر می‌رسید اما زیر این پوسته خودروی کاملاً متفاوتی پنهان شده بود.

این ماشین به تعلیق اصلاح‌شده با کمک‌فنرهای قابل تنظیم Koni، ترمزهای دیسکی بزرگ‌تر در هر چهارچرخ، دیفرانسیل لغزش محدود و مهم‌تر از همه، موتور ۲.۳ لیتری چهار سیلندر توربو با قدرتی بین ۱۷۵ تا ۲۰۰ اسب بخار بسته به سال تولید مجهز بود.

هرچند خیلی‌ها موستانگ SVO را به خاطر استفاده از پیشرانهٔ چهار سیلندر، توهین‌آمیز می‌دانند اما این خودرو می‌توانست ظرف ۷.۵ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در حدود ۱۵.۵ ثانیه طی کند. این اعداد با چیزی که ماسل کارهای دههٔ ۶۰ با موتورهای بسیار قوی‌تر ارائه می‌کردند فاصلهٔ چندانی نداشت.

شورلت کامارو IROC Z 1LE سال ۱۹۸۹

کامارو برخلاف موستانگ در دههٔ ۸۰ به یک خودروی اقتصادی تبدیل نشد و شورلت تلاش کرد با توجه به شرایط آن سال‌ها، سطح پرفورمنس مناسبی را ارائه کند. در سال ۱۹۸۲ سرانجام نسل سوم کامارو بر اساس پلت‌فرم F-Body معرفی شد.

این خودرو ظاهر مدرن‌تری داشت و با وجود قدرت پایین، عملکرد نسبتاً قابل‌قبولی را ارائه می‌کرد. نسخهٔ پرفورمنس کامارو یعنی Z28 در سال ۱۹۸۵ با ارائهٔ پکیج جدیدی بنام IROC-Z تقویت شد. این نسخه به‌طور مداوم بهبود پیدا می‌کرد تا اینکه در سال ۱۹۸۹ به سطح پرفورمنس قابل‌توجهی رسید.

IROC-Z مدل ۱۹۸۹ به یک پیشرانهٔ ۵.۷ لیتری V8 مجهز بود که با سیستم انژکتور TPI، تا ۲۳۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کرد. علاوه بر این، پکیج ۱LE هم برای IROC-Z ارائه شد که اکسل عقب پرفورمنس را ارائه و سیستم تهویه را حذف می‌کرد. در این نسخه، کامارو می‌توانست ظرف ۶.۵ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۴ ثانیه طی کند.

بیوک GNX سال ۱۹۸۷

بیوک در سال ۱۹۷۸ نسل دوم رگال را معرفی کرد و برای چند سال هیچ‌چیز قابل‌توجهی در این خودرو دیده نمی‌شد تا اینکه در سال ۱۹۸۲، بیوک برای تقویت تصویر پرفورمنس خود و گرامیداشت موفقیت در نسکار، مدل گرند نشنال را بر اساس رگال معرفی کرد.

این نسخه که با استقبال چشمگیری مواجه شد، به‌طور مداوم بهبود پیدا کرد و در سال ۱۹۸۷ به اوج پرفورمنس رسید اما این پایان ماجرا نبود و در همان سال نسخهٔ افسانه‌ای GNX معرفی شد.

این نسخه ارتقاءهای زیادی را تجربه کرده بود که مهم‌ترین آن‌ها تجهیز موتور ۳.۸ لیتری V6 به توربوشارژر سفارشی گرت و اینترکولر بهتر بود. به لطف این تغییرات، قدرت GNX به گفتهٔ بیوک به ۲۷۶ اسب بخار رسید درحالی‌که قدرت واقعی حدود ۳۰۰ اسب بخار بود. این شوالیهٔ سیاه در آزمایش‌های واقعی توانست ظرف ۴.۹ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۳.۹ ثانیه طی کند.

پونتیاک ترنس ام نسخهٔ بیست‌سالگی ۱۹۸۹

هرچند بیوک GNX پرفورمنس فوق‌العاده‌ای داشت اما سریع‌ترین خودروی عضلانی دههٔ ۸۰ محسوب نمی‌شد زیرا این عنوان به نسخهٔ تولید محدودی از پونتیاک ترنس ام اختصاص داشت که به مناسبت بیست‌سالگی این مدل ساخته شد. پس از کنار رفتن نسل دوم بسیار موفق فایربرد در سال ۱۹۸۱، نسل سوم از راه رسید و نسخهٔ ترنس ام همچنان مشعل پرفورمنس را در دههٔ جدید روشن نگه داشت.

پونتیاک اما برای ترنس ام نسخهٔ بیست‌سالگی که به‌عنوان خودروی ایمنی مسابقات ایندی ۵۰۰ در سال ۱۹۸۹ معرفی شد، پیشرانهٔ ۳.۸ لیتری V6 توربوی گرند نشنال  را از بیوک قرض گرفت و با طراحی مجدد سرسیلندرها، افزایش نسبت تراکم و ارتقاء سیستم توربو، آن را قوی‌تر کرد.

هرچند قدرت این موتور به‌طور محافظه‌کارانه‌ای ۲۵۰ اسب بخار اعلام شده بود اما روی داینو به‌راحتی بیش از ۳۱۰ اسب بخار تولید می‌کرد. به همین دلیل بود که ترنس ام نسخهٔ بیست‌سالگی می‌توانست ظرف ۴.۶ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد و ۴۰۰ متر را در ۱۳.۴ ثانیه طی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سریع‌ترین خودروهای عضلانی دهه 80 میلادی، از موستانگ SVO تا بیوک GNX (+عکس)
  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • تهران در دوران احمدشاه قاجار / هاینریش هیملر مهره کلیدی هیتلر / معانی جالب زبان بدن ایتالیایی‌ها / رانندگی روزمره با خودرو مسابقه‌ای المنتال
  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • رولز رویس لوکس‌ترین خودرو شاسی‌بلند دنیا را با الهام از آسمان‌خراش‌ها رونمایی کرد (+عکس)
  • رولزرویس کولینان ۲۰۲۵ سری ۲، لوکس‌تر و خشن‌تر از قبل / عکس
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • آواتر 15 ؛ یک شاسی بلند جدید دیگر با زبان طراحی نادر فقیه زاده (+تصاویر)
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟